Citiraj:
Autor tomislav1967
Evo da ja napisem dojmove nakon tjedan dana koristenja lenova z575. Kupio sam ga u tehnomarketu 3700kn kupio sam jos 3 godine extra garancije(koja uvazuje malo vise stvari od one osnovne kao npr. udar groma i slicno). Instalirao sam windows 7 ultimate, napravio sam dvije particije ostalo sam sve maknuo ukljucujuci i onu od 30gb skrivenu. Drivere sam dignuo sve s njegovog dvd-a sve proslo glatko i bez ikakvih problema. Baterija traje cca 3h, ispraznio sam je na 40% i pospremio jer ga najvise koristim doma. Laptop sve odradjuje sve brzo, tiho i negrije se cak ni pri instalaciji windowsa i igranju igrica. Laptop je jako kvalitetno napravljen, cvrst, izvlaci ga pogotovo metalni djelovi. Manja zamjerka je da se otisci prstiju i "packe" vide s vanjske strane monitora. Dosad sam probao igrati gt4 i cod modern warcraft 3 sve na hight grafika je fenomenalna i sve ide glatko i bez ikakvih problema. Uglavom ja sam prezadovoljan s njim i stvarno svake preporuke.
P.s planiram si umočit još 4 gige rama 
|
Ja sam jučer uzeo 2x4GB Skill 1333MHz 9-9-9-24 u Linksa za 375 kn, one moje 4GB Ramaxel su završile u drugom Z575. Isključio sam virtualnu.
One key recovery image sam napravio na vanjskom hardu, i isto pobrisao skrivenu.
Iz one prijašnje razmjene mišljenja sam isključen, bitno da smo svi zadovoljni sa svojim izborom, neće nas valjda korporacije posvadit.