View Single Post
Staro 08.02.2012., 22:24   #224
tomislav1967
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Evo da ja napisem dojmove nakon tjedan dana koristenja lenova z575 AMD A6 Quad core 3400M 4 gb dd3(planiram piknut jos 4 gb) , 750 HDD AMD Radeon™ HD 6650M 2GB dual graphics . Kupio sam ga u tehnomarketu 3700kn, kupio sam jos 3 godine extra garancije(koja uvazuje malo vise stvari od one osnovne kao npr. udar groma i slicno). Instalirao sam windows 7 ultimate, napravio sam dvije particije ostalo sam sve maknuo ukljucujuci i onu od 30gb skrivenu. Drivere sam dignuo sve s njegovog dvd-a sve proslo glatko i bez ikakvih problema. Tipkovnica me najjvise odusevila em je kvalitetna i čvrsta, nema uvijanja, tud i zasebne tipke ma fantastično, plus 5 dipki na dodir ispod ekrana super. Takodjer trebalo bi napomenuti i zvuk koji je jako dobar. Baterija traje cca 3h, ispraznio sam je na 40% i pospremio jer ga najvise koristim doma. Laptop sve odradjuje sve brzo, tiho i negrije se cak ni pri instalaciji windowsa i igranju igrica. Laptop je jako kvalitetno napravljen, cvrst, izvlaci ga pogotovo metalni djelovi. Manja zamjerka je da se otisci prstiju i "packe" vide s vanjske strane monitora. Dosad sam probao igrati gt4 i cod modern warcraft 3 sve na hight grafika je fenomenalna i sve ide glatko i bez ikakvih problema. Uglavom ja sam prezadovoljan s njim i stvarno svake preporuke. Za tolike novce mislim da se nemoze uzeti bolji. Zahvaljujuci ovom forumu i nekolicini članova koji su preporučili ovaj prijenosnik sam i uzeo jedan od zadnjih primjeraka i ovim putem im se još jednom zahvaljujem...

Zadnje izmijenjeno od: tomislav1967. 09.02.2012. u 12:33.
tomislav1967 je offline   Reply With Quote