View Single Post
Staro 08.02.2012., 21:49   #1
zcolek
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Exclamation PC boota, ali nema slike, ima zvuk.

Pozdrav svima.

E ovako slucaj je sledeci, komp radi normalno sve ok, legao da spavam, ugasio komp, probudio se, ono nece da se upali, pisti i nema slike, ja mislio malo graficka ispala. Izvadim vratim, opet isto, izvadim memoriju vratim, opet isto, promenim napajanje, opet isto, e sada posto nemam pass kada ulazi u windows (Xp SP3), automatski se loguje, dakle situacija, ja cujem da hard nesto radi, pokazuje da cita, nema slike, a bilo je kratkog pistanja na bootu, i ja pojacam zvucnike i cujem kako je usao u windows????

Probam graficku na drugom kompu, ima slike, znaci radi, ali pazite sad ovo, probam memoriju (DDR 2 800MHz) na tom kompu gde sam probao graficku, i isto komp taj pisti, mislio sam da sam nasao problem i bio srecan sto nije nesto drugo, ali sada j avracam memoriju od ortaka u njegov komp, i njegov komp sada nece da se upali i pisti isto?
Nista mi nije jasno, ploca daje zvuk, ulazi u win, nema slike, graf radi, procesor sve cita, to pistanje na butu mi nije jasno, snimio sam taj beep sound, ako uspem nekako da ga prebacim na komp pa da pustim ovde da cujete, samo da ne moram sada i njemu i sebi da kupujem i ram i maticnu, sigurno ima neko resenje, neki bag, ali pokusao sam i sa resetom biosa nista???

Ajde ljudi pomozite, pre nego sto se odlucim za neki servis ili ono najgore da kupujem novo... Hvala vam, e da zaboravio sam, ploca je M2N DH, procesor AMD AM2 2.4 Athlon 64 X2. Pozz

Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.02.2012. u 00:05.
zcolek je offline   Reply With Quote