Citiraj:
Autor trouble
Zavisi naravno,što ti smatraš funkcionalnim,i što svaki drugi USER smatra funkcionalnim.... očigledno ima ljudi koji su malo zahtjevniji,pa gluposti "ima sve OSIM..." ne smatraju funkcionalnim ROMom za svakodnevnu uporabu....i da,bacio sam oko....naucio sam ga rootat mjenjat i romove i kernele i tako to što već radim 3 godine..... sorry kaj se ne zadovoljavam istim stvarima ko i ti...
|
ICS sam naveo cisto kao primjer posto vidim da dosta ljudi misli da je taj ROM neupotrebljiv na svemu osim na novom nexusu koji dolazi s njim.
na ICS ROMu radi sve OSIM full hardver akceleracije (dakle moze se koristiti za svakodnevnu uporabu).
SVI OSTALI ROMovi za Desire - znaci doslovno
SVI OSTALI ROMOvi (miui, AOSP, Sense) za desire su u POTPUNOSTI funkcionalni i mogu se koristiti za svakodnevnu uporabu bez ikakvih problema u radu.
tako da ne kontam sta si mislio s onim "ocigledno ima ljudi koji su malo zahtjevniji".. koliko zahtjevniji mozes biti od ROMa koji u potpunosti iskoristava potencijal tvog mobitela (i vise od toga posto bez problema tjera ICS na 2g starom hardveru)
ocito nisi bacio oko i izmisljas. tvoja usporedba sa HTC Hero je bila pogresna. jednostavno priznaj da si krivo pretpostavljao, bio prozvan za to i sad se tu pokusavas izvuci floskulama.
Citiraj:
Autor trouble
A to šta ti NEMAŠ potrebe za kupovinom novog mobitela,ne znači opet da drugi nemaju,ne ravnaj svijet po sebi molim te....na dobrom si putu,pa bum zalupao još jednom glavom u vrata,virtualno  evo genije...
|
rekao sam da nemam potrebe za kupovinom novog mobitela da docaram u koliko je dobrom stanju Desire community i kako je za taj mobitel moguce jos uvijekl pronaci preko 10 kvalitetnih ROMova. boli mene dzon hoce li netko kupiti drugi mobitel, samo ne zelim da ljudi sire krive informacije nego da se prethodno informiraju.