View Single Post
Staro 08.02.2012., 16:18   #43
gnjepar
Premium
Moj komp

gnjepar's Avatar

Datum registracije: Feb 2009

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

HP Compaq 6820s
Opis: Ispravan. Kupio sam novi pa prodajem ovaj.
Garancija: bez garancije
Cijena: 10000 kn

Kontakt:
PM ili gnjepar@gmail.com

Općenite napomene:
Cijene nisu zapisane u kamenu (većina)!
Dijelovi nemaju pisanu garanciju osim ako drugačije nije navedeno! Ja osobno garantiram 7 dana, vraćam novce ako nešto slučajno ne radi.
Šaljem poštom!
Zamjene moguće za sav koristan hardver, zanima me sve.
-->
Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
Meni bi bolje izgledalo da je cijena iznad spoilera.
Citiraj:
Autor tskarda Pregled postova
I ja smatram da je bolje da je cijena gore, maloprije sam gledao gnjeprov oglas i vidim da je sata 250gb 2.5" napisao da mu nije žurba da ga proda i da je zato cijena visoka - 100 kn.

O.o

tek kasnije sam vidio na dnu da je to cijena nečega drugog.
Evo, stavljeno iznad spoilera

Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Ja bi recimo izbacio tmo ono sto pise predmet. posto je to odma ispod zvijezdica znat ce se o cemu se prica ali ako vec pise npr. samsung 206bw da je odma taj tekst "predmet" kao link na samsung...dakle da skratimo umjesto

Predmet: Samsung 206BW
Link: www.samsung.com
-----
Samsung 206BW

EDIT: Neznam jel unutar spoilera kad se slika prikazuju odvojeno Enterom, mozda bi bilo bolje da je slika pored slike.Kad ima vise thumbova da je lakse pregledat (posto ce ih vise biti u jednom redu)
Stavljen link u predmet s tim da predmet više ne piše. Što se tiče slika u istom redu... u programu je svaka slika u novom redu, ako ti to smeta morati ćeš brisati te "Entere".

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
testirao nocas sa oglasom, jako jednostavno i lagano se jos naknadno promjeni sto se zeli po volji (ja sam naslove predmeta dignuo kod sebe).

svakako pohvale za trud, zgodno i prakticno. neka ovaj oblik ude kao obavezan, pocetnici neka postavljaju pitanja, mahom ce se napraviti istih 20 pitanja - staviti u sticy i zaljepiti i gotovo .
Stavio sam da se predmet može dići za 1-4 veličine tako da ne treba više to ručno raditi.

Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
svaka čast kolega, izvrsno složeno,obavezno koristim prilikom iduće prodaje
moj input:

-u vezi cijene ,meni je nekako "prirodnije" da je cijena uz naslov komponente ,ovako mi je malo ne pregledno ,ko da sam u Lidlu
ali da se preživjeti...

-IMHO ,ovo bi se dalo složiti i za podforum Kupovina?
nešto kao all-in-1 aplikacija?
Ljudi kada kupuju obično ne stavljaju pretjerano puno informacija, a i kupuju samo jednu stvar uglavnom pa mislim da nema previše smisla Iako, program se može koristiti i za kupovinu uz minimalne modifikacije generiranog BB koda.

Citiraj:
Autor gnjepar Pregled postova
Staviti ću da se može slobodno upisati koji znak umjesto zvjezdice da bude u crti.
I ovo je napravljeno.

NOVI IZGLED :

Samsung 206BW
Opis: Ispravan, prodajem jer je postao premalen.
Garancija: 3 mjeseca
Cijena: 5000 kn

HP Compaq 6820s
Opis: Ispravan. Kupio sam novi pa prodajem ovaj.
Garancija: bez garancije
Cijena: 10000 kn

Kontakt:
PM ili gnjepar@gmail.com

Općenite napomene:
Cijene nisu zapisane u kamenu (većina)!
Dijelovi nemaju pisanu garanciju osim ako drugačije nije navedeno! Ja osobno garantiram 7 dana, vraćam novce ako nešto slučajno ne radi.
Šaljem poštom!
Zamjene moguće za sav koristan hardver, zanima me sve.

Zadnje izmijenjeno od: gnjepar. 08.02.2012. u 16:29.
gnjepar je offline