Citiraj:
Autor KeiOffice
Evo probavam ga bas, no mislim da nema smisla da mjenjas benru-ov cyan sa ovom verzijom jer neces nista bitno dobiti, jedina stvarna razlika je u bojama sucelja i animacijama, neki elementi sucelja su mi fora, no sveukupno gledano sucelje nedoradjeno i prakticno neupotrebljivo, jer je sve tamno, u nekim slucajevima i pozadine i tekst koji je na toj pozadini tako da je necitljivo...
Zvuk u slusalici isti kao kod Benru-a, tisi nego sa stock romovima, no meni osobno dovoljno glasno da cujem sugovornike, no problem je mikrofon koji je pretih pa mene drugi ne cuju...
|
Hvala ti na osvrtu onda ne mjenjam. Moja slušalica je tiša, al ja sv čujem bez problema tako, a i drugi mene čist ok čuju
Citiraj:
Autor tincha95
ovako... posto sam do sad bio korisnik iOS-a tj. imo sam iPhone3gs i upucen sam u jailbreak vise nego u root i custom rom molio bi neko ko je vise upucen u root i custom rom da mi se javi na email... oleticmartin95@gmail.com
|
Ja sam također s 3gs-a na sonic došao, samo prati korake u 1 i 2 postu i nećeš imati nikakvih problema siguran sam.