Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.02.2012., 08:38   #2613
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
Usporedjujete GY sa savom

@buljo u obitelji (bratic) mi ima vulkanizersku firmu vec nekih 20 godina ljetna guma k**** nevalja pa makar ona bila nova. Ona se toliko ukruti da bude plastika. Najlosija zimska guma po suhom bolje drzi nego ta nova ljetna. Sve ima svoje, no ko kako hoce.
Sto ne znaci da se nije moglo vozit normalno na ljetnim gumama do prije tjedan dana, po gradu, izvan grada itd..Ne voze se svi ko budale po cesti da je potrbno imat najkraci zaustavni put ili maksimalni grip.
Meni je jasno da neki od vas nemaju nemaju dovoljno iskustva pa da vec mogu prepoznat potencijalno losu situaciju i previdit kaj ce bit ili ne vjeruju u svoje sposobnosti u voznji. Zato ni necu ulazt u bilo kakv raspravu.

Zimska Sava se prebrzo trosi kad se cesta normalizira. Vrijeme je takvo da vec iduci tj moze bit iznad 10c pa opet za dva u minus. AK se malo vise vozi od nje ne ostane puno za drugu sezonu. Eto to je moje iskustvo o zimskoj Savi. U svakom sl. je bolja od raznih jeftinih Fulda i sl.. Sad imam Good Year pa bumo vidli.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 08.02.2012. u 09:01.
MAGARAC je offline   Reply With Quote