View Single Post
Staro 07.02.2012., 22:55   #643
Flegma
Premium
Moj komp

Flegma's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Evo i ja imam slican problem, opisao sam ga u topicu gdje prodajem doticni disk. Naime desilo se sljedece..

Seatools ne baca nikakav FAIL na disku. Ne znam sto mu se desilo, samo je odjednom poceo nestajat iz explorera (my computera) i štekat kad pristupam fajlovima. Obavio sam u safe modu trazenje za bad sectore (nije naslo nista bad sektora) i formatirao sam ga (full format), ali se opet isto desava. Sliku HDTunea ne mogu attachati, jer mi program na otprilike pola skeniranja zablokira, dakle pretpostavljam da je disk u banani. Komp normalno prepoznaje disk i mogu zapisivati/citati s njega do nekog odredenog vremena, znaci moze radit 2 dana normalno i ne blokirat, a moze blokirat i za 2 min. SMART u seatoolsima ne prijavljuje greske. Dakako, radi se o modelu ST3500320NS sa SN04 firmom. Mozda update firmwarea? nuliranje diska? Ili nema pomoci?

Hvala