Dakle,prije dva miseca sam posudia prijatelju auto (sad znam) koji se onda lipo zabia u drugo auto...pijan...napuva...nema para ni skole da ih zaradi....

Ta zadnja dva miseca auto parkiran i nepokretan na parkingu u kvartu.
Jucer,poziv policijskog inspektora da dodjem na razgovor jer je neko s mojim tablicama ukra 400 kn goriva na OMV pumpi...Yeaaa
Danas dodjem na razgovor kad ono snimka s pumpe na kojoj visok lik,neobrijan par dana,s kapom i salom,tako da mu se vidi samo nos i ta jebena brada...
Slucajno ili ne,ja sam visok lik,neobrijan par dana,s kapom i salom,samo sta jos nosim naocale...
Kazu oni,ili ajde tamo plati ili pokrecemo kazneni postupak,odluci odma...ka u filmu.
Ja tribam diplomirat ovo lito i posli toga nac posao i kazneni postupak je zadnje sta mi triba..
Platia 400 kuna jebenom OMV-u i pojia govno..

Imam snimku i par mogucnosti,ALI potrebna mi je ostrija slika za 20-30% da bi imao dokaz da nisam ja..
Oprostite mi na dugom postu,zelim im se opcit sa blizim rodom kako god mogu,drzali su me 4 sata,i nije do tih 400 kuna,nego nisam prokleti lopov!!!!!
Ako postoji mogucnost da izostrim taj video i da je netko zna...
Znam samo da se radi o Honeywell video nadzoru
https://www.honeywellvideo.com/ss/index.html
P.S.
Nemojte me pitati jesi li mogao ovo ili ono,jesi li odjavio tablice ni kako mi je parkiran auto,niti sta su oni smjeli/mogli/htjeli/napravili...izija vuk magare..hvala