Citiraj:
Autor Fosquate
Koristio bi ga isključivo doma za internet,čitanje novinskih portala,par foruma,i društvene mreže, (dakle nebitno mi je ponašalje ekrana na suncu,3g mreže i ostalo) znači samo da ima wi-fi koji uredno otvara internet stranice.. max 700kn za tablet,ove skuplje tablete neću niti gledati jer za tu lovu radije kupim laptop..
|
Preporučam 7 inčni zbog malih dimenzija i male težine.
Ja sam prije neki dan uzeo Prestigio Multipad PMP3074B i odličan je za tu namjenu, ali nije baš dobar za youtube jer ne podržava flash najbolje, ali za filmove je dobar jedino što još nisam uspio pronaći player koji omogućava titlove.
Sve novije aplikacije na Android marketu zahtjevaju OS Android 2.2, a ovaj Prestigio ima Android 2.1.
Novi se već može kupiti za 770 kn (vidio sam na internetu), a u linksu je 875 kn.
Ja sam svoj platio 500 kn star mjesec dana.
Ovaj moj ima jeftiniji Resistive ekran, ali meni ne predstavlja nikakav problem.
E sad, ako hoćeš bolju preciznost ekrana onda moraš tražiti Capacitive ekran, ako hoćeš youtube onda barem Android 2.2 (mislim da podržava flash) i ako hoćeš vrtiti jače aplikacije onda gledaj jači procesor i više memorije i obvezno minimalno Android 2.2, ali ne znam u koju bi to cijenovnu kategoriju onda spadalo.