Citiraj:
Autor neumrli
Planiram kupiti PS3 Slim (320GB model) u Optimumu, poslao sam ima mail i pitao znaju li mozda koja verzija FW-a dolazi na konzoli, odgovorili su da nemaju tu informaciju.
Zanima me da li zna netko gdje se u HR moze kupiti PS3 sa verzijom FW-a 3.55 ili nizom ? Planiram ubaciti custom FW, a citao sam da se FW iznad 3.55 ne moze downgradeati, a samim time ni ubaciti custom FW.
|
Ako kupis NOVI PS3 ,ne moze se downgrade-ati niti ces naci PS3 s verzijom 3.55 ili nizom. Mozda u nekom ducanu koji ga ima vec najmanje 9-10 mjeseci na lageru.
Ako kupis rabljeni PS3,debeli modeli se svi mogu downgradeati,a SLIM modeli samo oni koju su vec u sebi barem JEDNOM imali verziju 3.55 ili nizu. Sa programatorom se mogu downgradeati,znaci treba otvarati PS3 i direktno programirati chip. Bez programatora nije moguce napraviti downgrade.
Zna se pio oglasnicima naci i SLIM PS3 u super stanju koji imaju vec u sebi 3.55. A za ove ostale koji imaju noviji FW treba provjeriti s jednom aplikacijom da li su ikad na sebi imali verziju 3.55 ili nizu,prije upgrade-anja.
Downgrade inace kosta 350-600 kn,ovisno o onome tko to radi,i ovisno jel ima jedan ili dva chipa u konzoli.
Za malo lakse trazenje, PS3 slim 120 i 250 gb se skoro svi mogu downgradeati, a 160 i 320 treba provjeriti. Sve sto je proizvedeno do 12/2010 se moze. To mozes vidjeti na naljepnici , do DATECODE-a 0D se mogu. Znaci 9A,9B...do 0A,0B,0C,0D.
Citiraj:
Takodjer me zanima da li se ubacivanjem custom FW-a gubi garancija, te da li se moze vratiti originalni FW u slucaju da dodje do potrebe iskoristavanja garancije u trgovini ? Pretpostavljam da je moguce napraviti reset FW-a.
|
Mozes vratiti original FW bez problema.