Citiraj:
Autor Verbum
Ajmo se malo spustiti na zemlju, nitko ovdje ne govori da je Desire loš telefon nego mislim da trenutno u ponudi ima "boljih" tj. "isplativijih" telefona. Pitanje za tebe pošto vidim da si veliki poznavatelj smartphone tržišta da li si navedene telefone držao u rukama tj. koristio neko vrijeme ili donosiš sud na osnovi tuđih pretpostavki? Tu mislim da li si u rukama imao Defy-a, Desire-a i Huawei-a U8650. Jer sve ovo što si naveo jednostavno mi ne drži vodu. 
|
ne moram drzati u rukama Huaweia, dovoljno je da pogledam njegove karakteristike da znam da je za 2 koplja ispod Desirea.
sto se tice defya, nisam rekao da je desire bolji, nego samo da je glupo reci da je defy kvalitetniji.
Citiraj:
Autor Verbum
Ne želim ulaziti u prepucavanja "moj mobitel je najbolji na svijetu i svi ostali ne valjaju" ali ja sam svoje mišljenje iznio na temelju vlastitog iskustva sa sva tri telefona. Da nisam koristio jedan od njih vjeruj mi ne bih ništa govorio. Tako da i dalje stojim iza napisanog tj. da je Defy klasu iznad Desire-a i da bih danas rađe kupio Huawei U8650 nego Desire-a.
BTW kada govorim o kvaliteti izrade naravno da ne govorim samo o tome da Defy možeš staviti u čašu vode dok puštaš youtube premda je to ogroman plus. 
|
ne vidim zasto bi defy bio klasu iznad Desirea - ja bih osobno, gledajuci karakterstike oba mobitela, rekao da su u istoj klasi
desire ima bolji proc, ekran
defy vise interne memorije i mozda bolju graficku
i zasto bi radje kupio huawei? jedino sto mi pada na pamet jest ako si kratak sa lovom, inace nista ne ide u prilog tom low end mobitelu.