View Single Post
Staro 06.02.2012., 18:34   #1271
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
osobno bi prije isao na brend poznat po jeftinim low-mid range mobitelima nego na Desirea koji je prije manje od 2g bio flagship HTCov proizvod (koji btw ima veci i puno bolji ekran te performanse, da ne spominjem kvalitetu izrade i support)? usporedjujes kruske i jabuke

sta fali kvaliteti izrade Desirea? mobitel mi nakon 2g koristenja ima jednu manju ogrebotinu, a padao mi je ohoho puta i radio u svim mogucim vremenskim uvjetima

Defyova jedina kvaliteta (ako mozes gumeni case nazvati kvalitetom) mu je to da je namjenjen za uporabu u extremnim uvjetima
ako ces ga po tom usproedjivati sa ostalim mobitelima onda za skoro svaki mozes reci da nije kvalitetan
btw za desire je vec izasla funkcionalna verzija ICSa (i to 3 vrste) - sve radi najnormalnije osim potpune hardware akceleracije
Ajmo se malo spustiti na zemlju, nitko ovdje ne govori da je Desire loš telefon nego mislim da trenutno u ponudi ima "boljih" tj. "isplativijih" telefona. Pitanje za tebe pošto vidim da si veliki poznavatelj smartphone tržišta da li si navedene telefone držao u rukama tj. koristio neko vrijeme ili donosiš sud na osnovi tuđih pretpostavki? Tu mislim da li si u rukama imao Defy-a, Desire-a i Huawei-a U8650. Jer sve ovo što si naveo jednostavno mi ne drži vodu.

Ne želim ulaziti u prepucavanja "moj mobitel je najbolji na svijetu i svi ostali ne valjaju" ali ja sam svoje mišljenje iznio na temelju vlastitog iskustva sa sva tri telefona. Da nisam koristio jedan od njih vjeruj mi ne bih ništa govorio. Tako da i dalje stojim iza napisanog tj. da je Defy klasu iznad Desire-a i da bih danas rađe kupio Huawei U8650 nego Desire-a.
BTW kada govorim o kvaliteti izrade naravno da ne govorim samo o tome da Defy možeš staviti u čašu vode dok puštaš youtube premda je to ogroman plus.

Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 06.02.2012. u 18:40.
Verbum je offline