View Single Post
Staro 06.02.2012., 18:15   #1270
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Verbum Pregled postova
Osobno prije bih išao i na Huawei U8650 Sonic nego na Desire-a.
osobno bi prije isao na brend poznat po jeftinim low-mid range mobitelima nego na Desirea koji je prije manje od 2g bio flagship HTCov proizvod (koji btw ima veci i puno bolji ekran te performanse, da ne spominjem kvalitetu izrade i support)? usporedjujes kruske i jabuke

Citiraj:
Autor Verbum Pregled postova
Defy ima puno bolju kvalitetu izrade od Desire-a, a beta ICS-a je već u izradi i pitanje je vremena kada će izaći "fukncionalna" verzija.
sta fali kvaliteti izrade Desirea? mobitel mi nakon 2g koristenja ima jednu manju ogrebotinu, a padao mi je ohoho puta i radio u svim mogucim vremenskim uvjetima

Defyova jedina kvaliteta (ako mozes gumeni case nazvati kvalitetom) mu je to da je namjenjen za uporabu u extremnim uvjetima
ako ces ga po tom usproedjivati sa ostalim mobitelima onda za skoro svaki mozes reci da nije kvalitetan
btw za desire je vec izasla funkcionalna verzija ICSa (i to 3 vrste) - sve radi najnormalnije osim potpune hardware akceleracije

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Htio bi se samo malo ubacit,i Hero je isto imao deset tona ROMova od kojih su valjala samo dva,85% ih je imalo major flaws a ostatak je tek pre-alpha build totalnih amatera..... raspitivanjem kod frenda koji ima Desirea,dobijam dojam da ni kod nji9h situacija nije niš bolja. Dakle,đaba ti community kad funkcionalnih stvari ima isto ko i kod manjeg communitya.....
eto posto ti frend ocito nema pojma gdje traziti ROMove da ti ja onda objasnim kakva je situacija sa Desire ROMovima (posto sam isprobao skoro sve sto se nudi za Desire):

miui romovi izlaze konstantno (zadnja verzija 4.2.)
DianXin OS (portan sa nexusa S)
sense romova ima svih: stock, sense 1.9, 2.0, 2.1 + 3.0, 2.5, 3, 3.5
ICS - 4 verzije
5 gingerbread AOSP romova koji se redovito updejtaju

^romovi podrzavaju A2SD, A2SD+, D2EXT, D2W, DATA++, INT2SD (i jos nekoliko drugih shema prebacivanja programa/OSa/Dalvik cachea na internu memoriju/SD karticu)

kernela ima hrpa (zadnja verzija 3.0.8)

mobitel je u potpunosti moguce otkljucati (maknuti sve security triggere), gotovo nemoguce brickati (a i kad se bricka, relativno lako se vrati u normalu bez prtljanja po ADBu)

imas ovdje popis svih Desire ROMova/kernela, flashing utilitya i kad su zadnji put updejtani:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328

upravo zahvaljujuci ovolikom supportu od strane Desire communitya do dana danasnjeg nisam imao potrebu kupiti novi mobitel (jedino cekam Galaxy S3, osim ako ne bude veci od 4.2")

tako da iduci put nemoj pricati i pretpostavljati o cemu ocito nemas pojma.
Ordem je offline