Citiraj:
Originally posted by Beren
Bubba, opet si se prosrao kao i obično.
Nije mi jasno kako ti više ne dosadi lupati svoje fore kao da si pao s Marsa. Daj već jednom shvati da se mi ne bavimo profesionalnim hardverom, profesionalnim primjenama hardvera i da naši čitatelji, shodno tome, ne briju na uber-skupe servere sa milijardama procesorima u kojima grafički podsustav čini ATI Rage II+ kartica.
|
A vaši čitatelji ne koriste DVD shrink. Ne vrte neku aplikaciju u pozadini? I EE je EE zato kaj ima HT, dakle može glumiti 4 jezgre. Na Anandtechu lijepo piše da je puno ugodniji rad sa dual core procesorima u(držite se polijećemo) u aplikcaijama koje koristi puno korsnika. A ako vama 2 i više puta brže od Athlona FX predstavljaju teški priomašaj onda stvarno ne znam kak je problem u manje od 25% razlike u igrama.
Istina je da se jako osjeti razlika kada se koristi više od jedne aplikacije. Evo
importiranje mailova dok radi WinRAR.
The non-HT Pentium 4 imported around 500 emails, while the HT P4 EE imported around 1700 emails by the time WinRAR was done. Neither of those are even close to the performance of the dual core chips, which each imported over 3000 emails in the same 40 seconds. The single core Athlon 64 FX-55 also only imported around 400 emails.