Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 06.02.2012., 09:52   #507
mstaglicic
Premium
Moj komp

mstaglicic's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Zvonimir_s Pregled postova
Po nekoj logici bi ti trebali isporucivat potpuno ispravan proizvod..ako i sami priznaju da negdje postoji kvar moraju ga otkloniti ili ti ponuditi prekid ugovora..

U zajebanoj si situaciji..ak ti ne zele popraviti to..mozes ih tuziti i(ili) raskinuti ugovor...

To da mora na T-comu resetirati 10 puta dnevno..to sere...T-com ima bolju uslugu po pitanju servisa i prijave kvarova...ovi naplacuju poziv sluzbi za korisnike i da bi mogao prijaviti kvar.moras zvati s mobitela..

Što se tiče grešaka pri gledanju - preskakanje slike i zvuka, rekli su da je to prijavljeno tehničarima pa da ću odgovor dobit u kratkom roku.
Za YouTube su rekli da će doći zamijeniti uređaj (Motorola VIP 1003) i da će onda sve biti u redu.

Ako prekinem ugovor s njima,nemam druge nego natrag na T-Com,jer mi niti jedan drugi operater nije dostupan.

A ne znam,al sjećam se da kad sam ja imao MaxTV (od 2006. do 2010.) da sam ga možda jednom mjesečno morao restartat.

Da,naplaćuju poziv,ali meni su jednom u službi za korisnike - zvao sam ih na 08001000 i onda su me pitali za kontakt broj i dao sam im br. svog mob. i onda su oni mene zvali sa broja 01 6000 820