Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.02.2012., 09:39   #2493
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Jopis Nemoj molim te više da se blamiraš poređejem prednje i zadnje vuče u zimskim uvjetima. Čak se ne može porediti ni kombinacija motor, mjenjač, nazad s prednjom vučom-pogonom kako hoćeš, a kamoli motor i mjejač napred a zadnji pogon. Vozio sam i terence i BMW 7 ce znam o čemu pričam . Najlošiji auto npr Yugo je bolji od bilo koje lađe s zadnjim pogonom bez obzira na sav napredak tehnologije.
Tako je, reci ti meni da se ja ne blamiram
Strašan ti je post. Ti si vozio, ma zamisli.
I ja sam vozio, štoviše IMAO, 15 SVOJIH različitih bmw-a, a ćaćinih mercedesa i bmw-a dok sam bio deran ne znam ni ja koliko, uvijek s novim zimskim gumama i NIKAD nisam nigdje ostao s njima. Isto tako i kum sa svojim e36, frend koji ide na skijanje svake zime 2-3x u austriju, italiju i sloveniju sa e90, drugi frend sa okcem, ćaća sad sa cherokee jeepom sa samo zadnjim pogonom (uvezen iz amerike prije par godina), i još masu frendova i poznanika sa bmw-ima i mercedesima koji se uredno voze svake zime svaki dan i nemaju nikakvih problema, idu kud hoće i kad hoće. Nemamo mi pojma jel tak, reci ti nama još da je VW najbolji auto na svijetu i to je to, sve mi je jasno
Ajde drugi puta te zatucane teorije zadrži za sebe
Ili nauči voziti rwd
Očito još jedan nadobudni vw fahrer koji kad sjedne u rwd auto i krene mu oversteer, oplete po kočnici