Citiraj:
Autor PointDexter
Možda je i to, ali ja bi ti prije savjetovao da se pomiriš sa činjenicom da postoje igrači koji toliko bolje igraju od tebe da će njihova igra tebi izgledati kao aimbot... Osim toga daj link na profil tog "sumnjivog" igrača...
Još da nadodam da sjeban netcode ove igre daje u nekim slučajevima veliku prednost nekim igračima i da to na prvi pogled izgleda kao hack.
|
Nikada nisam nikoga optuzio da je cheater, cak i kad postoji puno indikacija da je, jedino kad sam 100 posto siguran. Samo kazem, nije problem skuzit da lik cheata kad mu je prvih 2 min runde score 87:0, ali na AAnetu stvarno ima hrpu cheatova, koji ti daju onu malu prednost, da ne izgleda bas tako ocito. Ja sam se osvjedocio na primjeru jednog battlelog frenda, koji je stvarno opaki igrac, i igram s njim jednu rundu (ne necu ga imenovat), i stvarno, lik ima taktiku, ne uletava ko konj, i ima score tip 64:6 i bio sam uvjeren da je lik legit, medjutim, kasnije mi je priznao da je koristio no recoil cheat i to mu je bilo dovoljno da kad se desi situacija, on ipak izadje iz nje ziv, sa par posto healtha. Pa ti vidi. A sad tu postat link za nekog lika pa da se svi natezemo jeli cheater ili nije, kad eto, nije uvijek tak ocito, nema mi smisla. Obozavam kad neko super igra, i nek me owna, al mi para zivce kad cekam lika jer je spottan na minimapu, cucim u mraku i ciljam, a paksu iskoci iza zida, okrenut meni ledjima, naglo se okrene, dok ja pucam po njemu i spizdi mi olovo u oko. I tak 5 puta. FU