Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.02.2012., 18:50   #2481
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
U petak sam po onoj mecavi isao po noci potez Županja-Sl.Brod (autoput)-Požega bez problema, i popeo sam se preko Grižića ko iz p...e, na ravnim dijelovima i 100km/h s E90 bez zanosenja, i preticanje na autoputu kroz duboki snijeg u preticajnoj bez beda.
Za E39 ne znam al moj E90 ide ko tenk kroz snijeg. Ak u zavoju zanese, malo kontre i DTC ga vracaju u roku odmah u pravac
E39 ide još bolje, stvar je u neznanju vozača, pitajBogakakvim gumama.
Skepse oko zadnjeg pogona na snijegu su debilnosti neznalica kojima je vrh prednji pogon sa 100ks i 5-10.000km godišnje.
Još je lakše kontrolirati auto sa zadnjim pogonom na snijegu kad imaš dobre gume jer ga gasom možeš vratit/usmjerit a kod prednje kad pobjegne zadnji kraj moš se j.bat.
Imao sam 15 bmw-a i znam šta pričam, kud sam ja kockom karavanom prolazio sa 4 nove dunlopice zimske, (sa e34 sa 200ks se išao vozat bezveze po gradu kad zapada najviše i dok ne očiste, isto sa dunlop wintersportom), ekipa sa prednjim pogonom je samo mogla sanjat i govorila da sam skrenuo.... Samo dobre gume i elementarnog vozačkog znanja kojeg fali 90% vozača....