View Single Post
Staro 05.02.2012., 02:16   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
9-ka je upitna da li ce raditi, meni je cesto jednostavno odbijala. inace ja sam imao "izlete" s jednom konfom ciji ponosni vlasnik (cica od ~65 godina ) bas hoce i hoce W7, a radi se o socket A kanti iz 2003-e, sempron na 1.67GHz, 1GB rama i 9250.

uglavnom, sve svjeze instalirano, pokrene se skype - kolje komp. ali doslovce CPU je na 100% i to cim se klikne poziv nekome ili javljanje nekome. jubito -100%. izgubio sam cca dva dana dok nisam poludio i maknuo sistem i sve svjeze, skype funkcionira savrseno sve do trenutka kada sam instalirao flash . a bila je devetka, zato mislim da ona nece raditi.

uglavnom - update flash playera na verziju 11, ne latest version (jer iz nekog razloga baca na 10 verziju) nego bas na 11. takoder sto sam skuzio je da u control panelu mora biti flash player ikona (i na W7 i na XP), te takoder u add/remove programs (ili samo programs na W7) jos adobe flash player 11 plugin.

rezime, kad sam ovo nagurao na komp, skype papa ~25% procesora, jubito ide nesto lakse (zapravo ovisi kvaliteta, 240p ide 5/5 i na full screenu), tako da bi moralo ici i na ovom P4 stroju.

ali sto je meni najsmijesnije (ne znam koliko ste upoznati), ali nisu normalni -

Burko je offline   Reply With Quote