View Single Post
Staro 05.02.2012., 00:31   #151
Hackerivs
Premium

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor morbid_angel Pregled postova
Te podatke dobiš pri priključenju na VoIP. Bar sam ja dobio (ako mislimo na isto?)

U vezi cijena usluga i tog... E za to zaista ne želim ulaziti, jer tko zna kako to HAKOM određuje. T-comu je bilo zabranjeno uvođenje maxphone-a zbog konkurencije, monopola i sl. stvari. Koliko je tu kriv t-com, a koliko sam hakom - to nebih znao

Ja sam ih spojio 3 na jednu utičnicu mediamatrix-a. Ali ne znam kako je to kod SX763-a.

S ovime nisam bio upoznat!

A na što je dosad router bio spojen, ako ne na telefonsku liniju? Zašto bi bilo potrebno dodatno kabliranje? Što nedostaje postojećim telefonskim kablovima?

Zanima me kojih?

btw. ne stajem niti na jednu stranu, da se zna. Tu sam samo za raspravu nedostataka i pozitivnih stvari za IMS, kako bih znao na što moram paziti kod svojeg VoIP-a.
1. ne dobiju se nikakvi podaci za spajanje na voip
2. ne zanima me tko je kriv a tko nije, cijene ostaju iste a povišenje od 8% za one koji nemaju ruter je ČINJENICA
3. ne znam šta je mediamatrix niti koliko košta samo znam da se normalno ne mogu više od 2 telefona spojiti.
4. dap, pulsni telefoni ne rade.
5. zamisli si to slikovito. situacija kod mene doma je sljedeća. na tavanu je razvod, i od splitera se dalje granaju tri telefona u jednu stranu kuće, i kabel za ruter u drugu stranu kuće. da bih sad prešao na IMS, ali htio zadržati ruter u istoj prostoriji gdje je i sada, morao bih probušiti povratni kabel od rutera natrag na tavan i onda dalje (naravno morao bih se odreć jednog telefona jer siroti siemens ne može napajati više od 2)
6. ja sam imao prilike osobno doživjeti smetnje, kao primjerice
-podigneš slušalicu a nema signala (pa ti onda diži i spuštaj par puta dok se ne sjeti doć)
- slabo čujem sugovornika ili obratno
- digitalne smetnje (kvrčkanje i deformiran zvuk)
- i prikaz broja zna nekad zezati.
Hackerivs je offline   Reply With Quote