Citiraj:
Autor sipe
Iako često mjenjam romov, najdulje sam imao cm7.2 i v6supercharger skriptu i nakon nekog vremena nije bilo niti jednog problema. Upravo swap radi sranje, upravo to se nebi trebalo raditi. Google čini čuda 
|
Ma zguglo sam

Probao sam Kineza111, sonic cleana i GGR sa v6 bez swapa. GGR mi se sa V6 počeo čudno ponašati. Npr. igram Bejewled2 pa mi trza dok učitava, pa počne trzat u igri i sl. Dešavalo mi se da me koji put izbaci iz igre i sl. Kad sam isključio skriptu vratilo se sve u normalu. Ugl bolje mi radi bez skripte. Nisam ni gledao kad sam stavljao GGR prvi put da li podržava swap i ext jer sam imal neku class 4 karticu. Kad sam kupio Class10 karticu vidio sam da Lean da kemija sa swapom pa sam isprobao da vidim kak radi na GGR-u i super mi je. Kaj se tiče igri i sl tu nema nikakve razlike, nit je kaj brže nit sporije. Napredak je kaj se ne gase aplikacije kad ih ne isključim već samo prebacim na nešto drugo. Npr surfam, prebacim na poruke i kad se vratim u browser ne učitava sve ispočetka i sl. Probaj pa vidi....