View Single Post
Staro 04.02.2012., 16:44   #124
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hvala, htio sam samo potvrdu. Za kompletno čišćenje laptopa po meni, pogotovo ako dobijem Probook nekakav, 2.5 sata posla ima sigurno. Ako se žurim, polomit ću plastične nosače navoja. Pogotovo ako je još zaliven s nečim pa se tipkovnica slijepi pa moraš silit (primjer - zalivena vrućom čokoladom ili čokolinom). Ne razumijem zašto bi išao ispod 200 kuna. Laptop koji je pun prašine je praktički na umiranju, a nekakav malo bolji cooling pad dođe istu cifru.

Windowse 7-icu potpuno nadograđenu, sa popratnim softverom, sa sređenom particijom i User mapama naplatim 150 kuna (Windows update se samo vrti 1.5h, a uvijek moram bit pri njemu da odradim koji klik za restart). Vađenje podataka (znači dizanje neke Linux distre, rudarenje po C: particiji i prebacivanje na svoj USB disk) naplaćujem 100 kuna. To je sve prejeftino, a napraviš dobar posao jer se ljudi ne vraćaju po cca. godinu i pol nazad.

Slažem se da su recesijska vremena ali s tim recesijskim vremenima dolaze i (pre)jeftini laptopi koje je puno teže održavat nego skuplje. Ne sjećam se zadnji put kad sam nekome slagao stolno računalo...
tutix je offline