View Single Post
Staro 04.02.2012., 16:01   #12
neznamto
Registered User

neznamto's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Zvone2772 Pregled postova
Wow, treba imati živaca za napisati ovo, a pogotovo za pročitati

Ono što sam htio dodati je da (nakon cijele ove drame) probaš skinuti appslib s linka. Skinut ćeš Appslib_2.apk file, i taj file treba prebaciti na tablet.

Na tabletu otvoriš file explorer ili kako su ga već nazvali, i odeš do direktorija gdje si prebacio taj "apk" i samo stisneš na njega. Instalacija bi trebala proći u redu, i nakon nje bi trebao imati appslib ikonu u meniju koja bi te vodila do tog alternativnog ali potpuno funkcionalnog marketa.
Evo ovako.

Appslib sam već prije skinuo sa tabletom, još dok nisam radio Upgrade na 2.1.18 fixed, i nakon instalacije prilikom pokretanja pritiskom na ikonu kaže da je nekompatibilan sa tabletom. Taj file je istog imena kao i ovaj na koji si ti postavio link, bio je velik 445 kb (dok je ovaj sa tvojeg linka 442 kb).
Malo prije sam opet pokušao isto i opet nije kompatibilan. Deinstalirao sam ga, obrisao taj file i kopirao sa PC-a ovaj sa tvog linka istog imena. Instalirao sam taj sa tvog linka i prilikom pokretanja opet piše da ne radi na ovom uređaju jer su nekompatibilni (možda zahtjeva Android 2.2, a ja imam Android 2.1).
Nisam jedino probao vratiti Firmware 2.1.16 pa probao, ali mislim da ni tamo ne bi radio jer je vjerovatno razlog verzija Androida.

Tako da za sada ostajem na polu-funkcionalnom marketu app.
neznamto je offline   Reply With Quote