View Single Post
Staro 04.02.2012., 15:04   #118
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
neki dan bio kod čovjeka, ili je pokupio boot virus ili šta ja znam jer ovo još nisam vidio..

tamo di inače piše NTLDR is missing, No boot device ili slično, tamo je pisalo nešto na njemačkom.. nisam slikao da vidim kaj to je.. gore nisu njemački windowsi jer sam mu ja prije godinu dana stavljao te XP..

uglavnom, probam ja to repairat, izgubi se particija.. ostane RAW... je ništa, nosi komp doma, spajam disk na svoj komp (još je k tome ATA a ja baš pospojio si komp kak se spada..) i vadi podatke.. uglavnom slike i par MB neki podataka.. napravio low level format diska, napravio dvije particije i odmah vratio podatke na drugu particiju.. ono, samo stavim winse na prvu i sve šljaka... tad mi nije htjelo instalirat windowse na ovu prvu particiju, i opet neznam zašto... nije pomagalo ni kreiranje nove particije pri instalaciji ni formatiranje..

opet vadio podatke, sa usb-om na svoj komp jer mi se više nije dalo vadit disk van.. (nisam mogo spojit mrežom live distru ubuntua sa svojim kompom, opet neznam zašto... :/)

uglavnom, potrošio 3 dana na to... i još skužim da su 4 kondenzatora napuhnuta na ploči i kaže da mu se zna restartati...

i za to sam mu uzeo 100kn....

jbga.. nije da neznam naplatit, al ono, nemrem uzet sad čovjeku neku veću lovu.. ja nisam "majstor", znači da imam obrt ili servis, pa da mogu uzimat po 300-400kn.. a bome takvi fušeri ni meni ne uzimaju lovu ako se radi o nečemu drugom...
T0mB1ll je offline