View Single Post
Staro 04.02.2012., 11:02   #204
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
evo da napišem kratak osvrt sa svijetlećom tipkovnicom, kako sam navikao doma na ove svijetleće, microsoft reclusa i logitech g11, ugledah na internetu onu speedlink darksky, za 200 kn, na feniks kompjuteri i taman mi je trebala jedna sa strane, pa rekoh idem je narucit da isprobam...
otisao na online feniks kompjuteri i izabrao tipkalo i krenio platit karticom, međutim neka greška (do njih je) i zovem ih u ZG i kažu, jbg ipak ćete trebat otic do banke i platit.... (koji kurac onda sluzi online plaćanje) OK, odem i do banke, i to je jos bio petak ujutro i kaže gospođa, ako uplatite do petka u podne, stiće će vam tipkalo u ponedjeljak sigurno , reko OK...

naravno tipkovnica je stigla iduci tjedan tek u četvrtak, nakon što sam ih nazvao 3 puta..., kao razlog je bio, dva kolege se razbolila, upale pluća, tumori, karcinom i niko nije vidio moju narudžbu (mos mislit)

kad je dosla u četvrtak, upalim je... gledam , fino svijetli, tanki stil tipki, ko na laptopu, brzo se pise na njoj...

i onda pogledam i gledam wtf, ende, einfg, strf, druck, rollen... ono njemačka verzija , mogla mi je bar to napomenit.. al ajd, naša slova ŠČĆŽĐ su bila naknadno zalijepljenja.. gledam to Č i Ć i stišćem ali ne reagira, onda skuzim da treba životinjski priotisnut ih da reagiraju... eto , pomislio sam, za 200 kuna, kakvu sam mogo tipkovnicu sa pozadinskim osvjetljenjem i ocekivat...
nea veze sknio te dvije tipke, stavio nesto ispod njih, podmetnio malo gume i sad hvataju od prve.

mukama nije kraj, točno sam slovo Č pritisnio 3 puta vec je naljepnica sa načim slovom se ishabala i nema je više...

eto...uglavnom, bože me sačuvaj, feniks kompjutera i speedlinka, tipkovnica je u ormaru, posluzit ce (valjda) nekad, a ne zelim je prodavat nekome, da se nebi niko osjecao prevarenim

Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 04.02.2012. u 12:11.
nick praskaton je offline   Reply With Quote