samo za info..umro sam...čast mladom i nadobudnom stalkeru, no vratil sam se onamo prije nego je Zrakomlat ošo i uspio sam se vratiti poslje u "kuču " kao da sam je sagradio... i sada opet jurim gamad po Yanovu !
Hvala svima na objašnjenu...
obzirom na vreme koje je , iosječam se kao STALKER ! i moram do 3 u noči da idem pješke ! ako netko ima volje d avidi uživo kako to izgled aneka se javi..snimim HD rezolucijom !!!
inače dio je Između Delnica i Fužina, neki kažu najgori dio Gorskog kotra, procjep (prirodno nastao) gdje puše za krepati...! jedino nemam problema s hlađenjem procesor i grapičke
STALKER zauvjek !
inače taj tunel (ulaz je ona ne strelica iza sigurne kuče već malo dalje duplo označena , one dvije blizu su kao neka još nedorađena scena, moreš otić skoro do Yanov ali nemožeš preči ..pa sam mislil da bi tim tunelom prošao kako mi logika nalaže, ali kako rekoh, tamo dolje ..samo opremljen možeš proći !!! nije zajebancija jer dolje su sve oni teškoubivi stvorevi) ) neznam zašto mi Print screen neradi na igri pa neznam kako to snimiti ako netko želi mog poslati snimljene levele) kada sam ušao...uspio sam čak i izači natrag , čak i prelako obirom kako su me ganjali kada sam ušao... !!!! , ali tamo je pakao !!!, bez opreme nema tamo prolaza !!!
Evo prođoh teren...mama mija i onome koje to prođe..., ajme koja je ovo pustišija , snjeg, vjetar, nevidiš na moment ni pedalj, brisači rade, ali to je na razni razmazala djeca pljuvačku , još gore, stanem, ostružem taj led izvana, mislim idem dalje n kada ono još veče sranje pregrijava se motor, na mome "YUGO STALKER 45" modelu nema šanse to rješiti, ali gledajuči Brk-ota i ostale, pronam ići na fintu "kome je prevruče neka se žali" i tako moj YUGO 45 opet živahno ode dalje, čak se i temperatura smanjila na ispod "red" uli po domaći crveno ! ... za ostaalo vam javim jer je ovdje jebeno hladno i neznan kako reči da nemam sigurnost reči da je ovo pred posljednje javljanje.STALKER na znanje ! Čekam zapovjed !