Pa mislim ono nemogu vjerovati.Ne znam koji mi je vrag bio da idem kupovati nakon dugo vremena u taj HG-Spot.Njih treba zatvoriti i gotovo.
Slažem frendu komp i odlučimo se na novu grafičku.Naiđem na netu dobru ponudu
http://www.hgshop.hr/shop.aspx?q=&pid=67886 te ih nazovem dali je dostupna.Odgovor je da je ima u poslovnici u Splitu te da danas može biti u ZG ako rezerviram.Danas dolazim u dućan,provučem karticu te bacim pogled na kutiju kada ono nema oznake OC.Na rezervaciji stoji OC te otvaram kutiju i unutra obična Gigabyte gts450 sa jednim ventom.E sada kontam,frendu je hitno potreban komp,karticu sam provukao,i snijeg sve jače i jače pada te odlučim ajde uzeću.Drugim riječima zavaljali me jer bi običnu kupio negdje drugdje jeftinije.
Dolazim doma,otvaram komp u kujem je redom radila hd4870,hd5850,hd5870,hd6870TF2,9800gt,gtx460 768mb,gtx570 i kartica fizički neće ući u komp.Jednostavno je blokira zadnji kraj koji ulazi na dnu između matične i kučišta.Uhvati me lagana nervoza i sva sreća da je zima i prozor zatvoren te mi kroz glavu prolaze misli o ponovnom rastavljanju kompa,modifikaciji kučišta i ostali kada se sjetim da imam u ormaru jednu rezervnu grafu.Usporedim krajeve te vidim grešku.Na novoj grafi željezni kraj koji ulazi između matične i kučišta je savijen pod drugim kutem te ju to blokira da uđe u utor.
Pošto je radno vrijeme prošlo sutra ide na reklamaciju jer mislim da nebi bilo pametno na svoju ruku ispravljati taj kut koji je iskrivljen.Baš me zanima njihova reakcija.ZZ