View Single Post
Staro 03.02.2012., 20:46   #1245
makaza
Premium
Moj komp

makaza's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Pa mislim ono nemogu vjerovati.Ne znam koji mi je vrag bio da idem kupovati nakon dugo vremena u taj HG-Spot.Njih treba zatvoriti i gotovo.

Slažem frendu komp i odlučimo se na novu grafičku.Naiđem na netu dobru ponudu http://www.hgshop.hr/shop.aspx?q=&pid=67886 te ih nazovem dali je dostupna.Odgovor je da je ima u poslovnici u Splitu te da danas može biti u ZG ako rezerviram.Danas dolazim u dućan,provučem karticu te bacim pogled na kutiju kada ono nema oznake OC.Na rezervaciji stoji OC te otvaram kutiju i unutra obična Gigabyte gts450 sa jednim ventom.E sada kontam,frendu je hitno potreban komp,karticu sam provukao,i snijeg sve jače i jače pada te odlučim ajde uzeću.Drugim riječima zavaljali me jer bi običnu kupio negdje drugdje jeftinije.

Dolazim doma,otvaram komp u kujem je redom radila hd4870,hd5850,hd5870,hd6870TF2,9800gt,gtx460 768mb,gtx570 i kartica fizički neće ući u komp.Jednostavno je blokira zadnji kraj koji ulazi na dnu između matične i kučišta.Uhvati me lagana nervoza i sva sreća da je zima i prozor zatvoren te mi kroz glavu prolaze misli o ponovnom rastavljanju kompa,modifikaciji kučišta i ostali kada se sjetim da imam u ormaru jednu rezervnu grafu.Usporedim krajeve te vidim grešku.Na novoj grafi željezni kraj koji ulazi između matične i kučišta je savijen pod drugim kutem te ju to blokira da uđe u utor.

Pošto je radno vrijeme prošlo sutra ide na reklamaciju jer mislim da nebi bilo pametno na svoju ruku ispravljati taj kut koji je iskrivljen.Baš me zanima njihova reakcija.ZZ
makaza je offline   Reply With Quote