View Single Post
Staro 03.02.2012., 15:57   #191
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
@ burko, necemo se svadjati, samo kazem da su wd black i samsung bili najbolji, te sada nema vise samsunga, a sto je sljedece...

govorimo o tome tko hoce dobar hdd, ne o onome ma bitno da radi i ja zadovoljan

ja kazem da sam htio npr raid s spinpointom, sto ocito nece biti osim ako uzimam polovni

ali danas netko hoce uzeti dobar disk i recimo da bi i on htio jednom raid s time, sto je opcija- wd black iiiii?

s wd-om sam imao takva iskustva da je svaki skoro riknio
od svih wd-ova koje znam upravo znam za jednog 2.4gb koji je jos ispravan, jednog 80gb, i jednog 640 blue koji je ispravan.
ostali s kojima sam se susreo- kod sebe ili kod nekoga drugog, svi redom rika
od 2gb do 2tb green, tako da i dan danas ja ne vjerujem u wd.
seagate-a sto sam ih imao u povijesti jos i dalje svi kucaju kod jednog ili drugog prijatelja ili meni u drugoj konfi, takodjer i maxtori- jedan maxtor mi je ukupno riknio od 80gb i jedan 200gb seagate ali seagate je riknio jer je bio spojen preko loseg dodatnog kontrolera koji ga je sjebao

danas ako netko zeli dobar disk, morao bih mu preporuciti wd black, jer iskreno eto ne znam sto je izbor, od seagate-a koliko sam vidio imamo barracuda xt od 2tb koji nije na razini samsunga da se razumijemo, ovo ispod je sve losije.

@newyxX
meni je od 10 koji su moje ruke prosli 1 riknio, tako da ne znam, svi imaju svoja iskustva...

edit:
eh, kad bi seagate pravio isti disk ko samsung samo bubnio svoju naljepnicu, ja se zalio nebi nimalo
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote