Citiraj:
Autor fre@k
Jedino sto mi opera nije uspjela otvoriti je Cisco Stranica s Remote Labosima, no nemoze ju ni IE otvoriti.
Nemoze otvoriti? Koje to stranice? imas u operi opciju:
F12 > Edit Site Preferences...> Network > Browser Identification > [Namjesti kak hoces] i odaberes pod kojim ti najbolje radi. Sto opera neprikaze dobro ovom opcijom se sve popravi a treba ti 5sec da to namjestis
Odkad je windows ponudio da se mogu probat drugi browseri kroz windows update-t tu je IE zamro do bola, i kad netko proba nesto bolje i sve sto mu radi, zasto bi se uopce vracao na nesto sto mu je zadavalo glavobolje.
|
Pa u tome i je problem opere što ima stranica koje ne prikazuje kako treba a svi operovci pričaju za te dodatne klikove kako bi se stranica prikazala kako treba, sad ti meni reci kad dođeš prvi put na neku stranicu di ni ne znaš da ti recimo opera ne prikazuje neki flash izbornik kako ćeš uopće znat da to postoji? (banalan primjer
www.efzg.hr). Jedino ako ti netko ne kaže, znaš ili probaš sa nekim drugim browserom. Čak i Maxthon prikazuje sve stranica kako treba.
S ovim dole si sam potvrdio to kaj sam reko, veoma ograničeno razmišljanje.