Citiraj:
Autor brujah_max
@Xenon: Dobro je, frende, trollaj nekog drugog
@Mad_Duke: Ni meni nema nikakvog smisla, niti sam to ikad ranije dozivio. Postam kad bude bilo nekih novosti
|
Ista stvar,
Scientific Atlanta router
Odgovor sluzbe za korisnike je bio isti kao i tebi, u dva od tri slucaja se balavac iza modema odnosio prema meni kao da je on u najmanju ruku vlasnik Bneta, kad je skuzio da prica s nekim tko zna tri stvari o mreznim postavkama (sto je ocito vise nego pise u PDFu koji dobiju) je malo promjenio ton.
Kad te pocnu pilati o OSu pravi se da si na Windowsima i bok.
Kako su oni meni rekli, postavke se ne mogu rucno mijenjat vec se za svaku postavku treba njih zvati.
'Obavljanje radova' bez barem obavjesti na mail i to usred dana je postalo uobicajeno.
Takodjer prebacio sam si mrezne postavke DNS servera na open DNS. Ne jednom mi se desilo da Skype radi, a nista ostalo ne.
Bnet je trecerazredna firma ali su jeftini. Kad sam ih uzimao bili su mi daleko najjeftiniji i nisam morao potpisivat ugovor sto mi je odgovaralo jer sam podstanar i nisam znao kolko dugo cu ostat u ovom stanu.
Sljedeci put cu mozda odigrat karte drukcije, ali da sam zadovoljan, nisam. Da su ekstremno losi, nisu.
Citiraj:
Autor Xenon
bit će novosti kad uneseš pravu šifru za pristup ruteru.
pozz
|
Otkud mi ta sifra ako mi ju oni iz Bneta ne zele dati i jos mi uz to govore da sam ne mogu mjenjat postavke.
S istom sifrom je sve radilo prije godinu dana, tako da sam ocito jedno vrijeme znao pravu sifru, a onda je valjda zaboravio ili sto?
Prestani trollat. Ako imas neki savjet reci, ako ne produzi.