E hvala svima koji su preporucili najbolje video playere
Sad sam stavio svoj rom al pazite ovo, znaci mobitel nov novcat, ima tele2 rom, na njega sam stavio samo recovery, nisam morao nista root-at odmah ga je stavio preko tele2 rom-a.
I onda sam formatiro sve sto se moze, dalvik, tamo pod mounts sam sve formatiro osim sd-kartice. I onda stavio svoj sonic_clean_app2ext ili kako se vec zove... i ne radi nista, katastrofa, ne radi alatna traka, sav slomljen rom :S
Onda sam morao skinut onog kineskog po kojem sam radio, stavio njega onako iz update.app. I onda opet stavio recovery i preko njega rom i sad radi savrseno.
E masku koristim ovu:
http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Hu...item256c02ad53
Dobijes u pakiranju masku, screen protected, krpicu za ciscenje, i super privjesak za mobitel sa kojim mozes cistit ekran kao neka viseca krpica nemam pojma
Ta je koliko sam vidio najbolja, iako mozda ima i boljih ne znam. Preko ebay-a sve naruceno.
I jednu stvar sam skuzio, nekako mi je ekran bio jako taman, kao da brightness da je slab. I uzmem prvi sonic, stavim ih jedan pokraj drugog, i nevjerovatno kolika razlika u svjetlini, bas osjetno je ovaj novi tamniji. Kao da slabije osvjetljenje ima.
Sad nemam pojma, ovoga sam prije nego sam ga upalio sam mu stavio onu zastitnu foliju preko ekrana, pa moguce da je zato tamniji.
Sad mi se neda skidat foliju i usporedivat jer nemam drugu, a i ova je savrseno sjela bas perfektno hehehe
Sad idem clockat pa javim jel ima razlike medu ta dva sonica sto imam.