View Single Post
Staro 02.02.2012., 18:49   #1952
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Amo ljudi, vidim da tema nije baš obogaćena tj. ne traži mi se () softwareom, kako stojite na tom polju. Konkretno me zanima par stvari:

Facebook klijent: Facebook (trenutno ga koristim, i mogu reć da je poprilično sranje)
Twitter klijent: Twitter (nije toliko sranje kao FB, ali ima svojih mušica i nedostataka)
Cloud: Dropbox + SkyDrive (rade ok zasad)
Music: Music + (nema reklama, ima queue, lyricse, integraciju s FB/twitterom/Last.fmom...)
Video: Apple Def (tu sam poprilično osakaćen, još je problem mkva 720p)
Slike: Photo (Appleov manager koji je poprilično glup u kombinaciji s iPhoto-om), MS Photosynth (panorame, ok radi), PS Express (ništa posebno)
News: Zite (ok aplikacija, nema reklama, samo malo vijesti), Flipboard (odlični koncept, ali ubitačno malo kanala, integracija s FB i twitterom je promašaj), Pulse News (Dosta informacija, ali nekako zbijeno)
Light: Light (obična aplikacija, free bez reklama, dosta brza, stroboskop, obično svitlo)
Radio: Di Radio (klasika DI.FM radio aplikacija, glupe reklame, ali radi odlično)
Util: Converter + (masu konverzija, + vlastite, reklame), IMDB (odlična aplikacija za imdb), Orchestra (a kao organizacija i to, ali mi nije sila još)
Messenger: MSN (Ok, samo se odlogira ), Viber (ajde malo su ispravili bugove u zadnjoj verziji), Messenger (radi ok začudo), MiniKeePass (odlično radi, bez velikih problema, export import DB)
Music Util: Armada (a gluposti s Armade, izgleda kao da je portana s Droida, pa prilično šugavu grafiku ima), Ferry Corsten (Ferryeva aplikacija za mjuzu, tweetove i sl), Beatport (klasika, ok radi), Shazam (ok radi, dosadne reklame), SoundHound (isto kao Shazam)

E sada, par savjeta. Dobar Wikipedia klijent, dobar news klijent, obrada slika, upload na face/twitter/g+, QR skener, Office program, MKV player. Pucajte i pišite svoje trenutne, da vidimo kako šta se koristi

Baja 001 je offline