Citiraj:
Autor e-one
Što se tiče dostupnosti Huaweia. Nisu došli novi nego se promjenio način na koji se mobiteli prodaju pa sad možete mob iz pretplate kupit u paketu. Tih vam zaliha nema puno pa trk u dučan dok ih još ima na lageru jer će sad i ta količina brzo presušit.
Stavio sam awarov rom. Radi mi isto ko i GGR. EXT radi, za swap ne znam kako provjerit al pretpostavljam da radi i on. Na GGR-u kad sam uključio swap primjetio sam da mob radi bolje u situacijama kad treba puno memorije. Prije kad bih upalio neku zahtjevniju igru i usfalilo bi rama mob bi se ili resetirao ili bi se igra isključila, a sad se to ne dešava. Brže dođe sebi kad gasim zahtjevne aplikacije tj. manje mu treba da launcher proradi skroz fluidno.
Btw nedavno sam stavio class 10 karticu i vidi se razlika naspram class4 u brzini podizanja boot-up-a. Prije se sve ikone pojave i manje treba mobu da profunkcionira kod paljenja. Za rad sustava nemogu reći da li ima kakve razlike. Imam osjećaj da se igre brže loadaju, ali to može bit i subjektivan dojam.
@ awar, nakon instalacije roma i restore-a aplikacija titanium backupom nestali mi switchevi iz notificationsa??
|
koju si klass 10 karticu kupio ..ja sam uzeo kingston ali nisam baš prezadovoljan malo kad da je writing preko 5 uglavnom4... nema neke razlike u brzini bar kod mene. Formatirao sam ju i u windowsima brzo i sporo te sa HP USB KEYaplikacijom ali to je sve rezultat uvijek cca 4-5