View Single Post
Staro 01.02.2012., 18:27   #962
Oldie
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Na žalost ne vrijedi ti ta garancija u nijednom Lenovo servisu, samo kod TM-a, to je prošireno jamstvo trgovačkog lanca i prodaju ga za sve tehničke proizvode na 3 ili 5 godina, a cijena mu se određuje prema tablici po vrijednosti kupljene stvari. Ali ako Bugari ne odustanu od posla, ta je garancija bolja i šira.

Ja u svom Z575 idem odmah na proširenje RAM-a na 8GB, ali želim imati dva ista modula, pa ako ima još netko tko bi to odmah napravio ja bih kupio modul od 4GB po cijeni u trgovini ili neka netko kupi od mene moj modul, bitno je da svatko ima dva ista modula sa istim latencijama,
Dobro je što je Lenovo dopustio otvaranje uređaja bez servisa i nadogradnju. Poklopac s donje strane je ogroman i mislim da je otvoren pristup do matične ploče i hlađenja, pa će ga bit lako očistit od prašine, mijenjat disk i ram, promjenit pastu za hlađenje, baš ću povirit sutra unutra.
AIDA mi javlja da je širina sabirnice 32bit a trebala bi bit 128bit po specifikaciji grafike HD6650M.
Monitoru malo treba kalibrirat boje pa je podnošljiv za gledat, ali svi sjajni ekrani su za po kući, vani su gotovo neupotrebljivi. Nisu ni oni sa anti glare premazom dobri, a tek na laptopima poviše 7000 kuna nalazimo malo bolje, ali isto nesavršene monitore. Ja u svoj i ne gledam jer mi je samo pričuva, spojio sam ga na Dell u2412m, vanjska tipkovnica i vanjski zvučnici i pojačalo, znači Z575 mi je samo zaklopljeni pokretač.
Ne igram igre, ali volim da je grafika jaka, jer su i internet i multimedija postali dosta zahtjevni, a radi posla ne smije mi ništa zapinjat, pa neka onda rezerve snage u svim područjima.

Zadnje izmijenjeno od: Oldie. 01.02.2012. u 19:15.
Oldie je offline   Reply With Quote