Citiraj:
Autor Zvone2772
Imaš na slijedećem linku fileove za taj tablet: LINK
U verziji 2.0.18 je popravljen Market, pa ako ju nemaš možda te to muči.
Što se titlova tiče, kada osposobiš Market, možeš isprobati nekoliko playera pa uz malo sreće nađeš i neki koji i to može. Koliko sam uspio škicnuti na google, trebao bi to biti "MX VideoPlayer", ali ja kao i Ogy ne gledam filmove s tilovima pa ti ne mogu pomoći.
Ono što se sigurno može napraviti je nalijepiti titlove na film tako da ih se ne može isključiti, odnosno "hardcode"-ati ih i onda nemaš nigdje problema.
|
Kako mogu provjeriti koja mi je verzija Firmware-a trenutno?
Mislim svakako nadograditi da mogu operu instalirati jer ovaj pretraživač koji ima ne učitava baš najbolje i neki video player koji omogućava titlove, ali bih prije toga volio provjeriti koju verziju Firmware-a imam.
Citiraj:
Autor ogy_dogy
Iskreno, nemam iskustva sa 7" ali imam sa 8", nađi si rom koji je rootan i izbriši sve prestigio aplikacije, to će ti biti dobar početak. titlove osobno ne koristim i tu ti ne mogu pomoći, što se tiče marketa ne znam dal radi na tom modelu, samo znam da dok prestigio nije izdao službeni market svi pokušaji instalacije na 3084. su mi završavali neuspješno....
|
U uputstvima za Upgrade s ovog linka što je Zvone postavio ne piše da moram sve pobrisati iz prestigio, već samo da kopiram u root i ištekam usb kabel, ali ako je bolje sve pobrisati pobrisat ću. Ako je moguće ostavio bih si šah, kalkulator, pretraživač i čitač knjiga. Da li sa novim Firmware-om dobijem opet neke aplikacije ili ne?
Hoće li mi google ostati nakon Upgrade-a da mogu otići na Android Market?
Izvinjavam se zbog toliko pitanja, ali nemam garanciju na uređaj, pa da ne bi nešto pogriješio prilikom Upgrade-a, a amater sam s tabletima.
I još pitanje u vezi root-a. Jel root kad spojim tablet na komp i kliknem open, taj početni (prvi po hijerarhiji) folder?