Citiraj:

Autor  kopija

Konvertiraš na kompu, Calibre je Windows program, netrebaš Linux. 

| 

I ne samo da pretvara iz PDF-a nego i iz html-a, tako da ni ne moram pretvarati u pdf. A isto savršeno čita i tekstualni format, tako da ne moram čak ni pretvarati. A sa pdf-om (bez slika) sam također zadovoljan, ali jedini je problem što prilikom listanja ne prikaže početak stranice nego sredinu pa moram povući dole.
Mislim da nisam pogriješio prilikom odabira jer je jako kompaktan. Čak mi stane i u pederušu. 

Daleko od toga da mi kapacitivni 10 inčni ne bi bio bolji, ali kad već nije takav bar je kompaktan. 8.4 inča mi ne stane u pederušu. 

Dobro da nisam imao više love da kupim 8.4 inčni.
	Citiraj:

Autor  coconut

Obzirom da ubrzo stiže majmunovo i da sam stavio neku kintu sa strane, poželio sam si kupiti tablet. Za otprilike istu lovu (3k kn) mogu kupiti Galaxy Tab P7500 (10.1 3G), GT P7100 (1o.1v) ili GT 8.9" P6300. Kojega da kupim?  
Može i neki drugi tablet u tom cjenovnom rangu, ali isključivo sa Android OS-om! Samija sam uzeo jer mi se čine najkvalitetniji i imaju najbolju podršku, a i mob mi je Sami (SGS2) pa mislim da će dobro 'surađivati'. 

| 

Ako ti veličina nije bitna onda definitivno jedan od 10 inča, a pogotovo ako misliš PDF-ove sa slikama pregledavati.
U suprotnom i 7 inča ti je dovoljno.