Citiraj:
Autor DeadMan+
|
Protiv njih smo igrali na onom prvom turniru na ESL, likovi nas razvalili, dobivali smo HS-ove sam tak i bez obzira na udaljenost, al eto bili su na jako dobrom glasu a mi njubare pa nismo ni sumnjali u njihov skill.
BTW mislim da se dio njihovog team-a priprema za onaj xbox turnir od 1.6 milje dolara, tam valjda ne budu varali
Na zalost u ovoj igri ima sve vise cheatera a igra je bas pogodna za takve debose jer kao prvo ima masu problema sa hit regom, net codeom, glitchevima i ostalim pizdarijama. Ako pametno koriste cheateve tesko ih je otkrit zbog nedostatka pravog killkcama i spectator moda
Nakon odigranih matcheva protiv epsilona i TCM-a definitivno sam odustal od competitive igranja, zabavljao sam se s ekipom na pub-u, al sad vise ni na pubu ne mogu gustat od jebenih cheatera. I ono sto me najvise muci je internet veza gdje jedino mogu s tenkom nesto ubiti. Zadnja dva tjedna jednostavno ko da mi ne registrira metke ili ko da corke pucam. Spucam liku cijeli spremnik u glavu iz AEK-a sa par metara blizine, da bi mi se lik okrenuo i sa obicnim pistoljcekom ubio.
S tim imam problema kad sam u Vz na optimi (mjerenja pokazuju ping, jitter i bandwith kao da je sve uredu), doma imam t-com i nema runde da mi je KD ispod 1,5>.
S obzirom da sam vecinu vremena na optimi skoro da i ne igram jer frustrira uzasno.
BTW prvo sam mislio da je do mene, al bilo je par frendova kod mene koji su isto probali i imali iste situacije pa su se pitali
Za sad BF3 = inactive za mene
P.S. nasoj repki zelim sto bolje rezultate i uspjeh na natjecanju