Citiraj:
Autor fre@k
Moj prijedlog umjesto da pise Link: www.link.com
da se prepravi u Link
HTML:
[URL="www.link.com"]Link[/URL]
Isto tako ako je moguce Predmet da ima nesto veci Size da se malo istice
Ostalo mi se sve cini vredu 
|
Mogu dodati recimo da se link ubaci u predmet tako da u generiranom oglasu nema linije "Link:" nego "Predmet:" ujedno i link.
Size za "Predmet:" stavim da se može odabrati normal+1, normal+2 i normal+3. Mislim da je to dovoljno da ne bi ispala grdosija
Citiraj:
Autor Baja 001
Jedan tip.
1. Izgleda mi čakarasto s ovim zvizdama
2. Je li se mogu slike i url odma utrat u tagove?
FAK, freak već pita...
|
Staviti ću da se može slobodno upisati koji znak umjesto zvjezdice da bude u crti.
Ako sam dobro razumio 2. onda slike već jesu u tagovima, a linkove sam spomenuo gore.
Citiraj:
Autor srale7
Pohvala za trud članu gnjepar, ali realno kako ovo moze zaživit, osim ako nije prisilno?
Svi mi koji postamo ovdje u ovoj temi znamo napraviti kvalitetan oglas i nama realno ovo ne treba.
Ovo treba onim drugim, koji relano nisu u stanju napravit normalan oglas, a kako ce onda tek koristit dodatnu stvar za oglase?-Nikako 
|
Slažem se 100%. Ja sam ga pisao za sebe, kada sam uvidio da bi mogao biti koristan i drugima stavio sam ga ovdje.
Jedino što bi tebi kao iskusnom korisniku tržnice

ovaj program mogao uštediti dosta vremena na formatiranju. Isprobaj pa ćeš vidjeti.
Citiraj:
Autor O9g1
Pa evo ti ja kao primjer rookija na tržnjaku koji će ga koristiti... tek sam ušao, al se još nisam aktivno uključio u "đoranje", a već 2 dana pratim evoluciju ovog gnjepar-ovog programčića i cool je stvarčica do bola. Sve si nešto kontam da ubacim jedan stari PQi keks, čisto 'nako za probicu i prvu prodaju tute...
 od mene autoru za ideju i trud!
|