View Single Post
Staro 01.02.2012., 00:27   #176
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pročitala sam ja sve detaljno, bez brige, samo nigdje ni u jednom ugovoru niš konkretno ne piše. -.-

Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
koji mobitel imaš? (a broj tog istog moba mi ostavi u inboxu ), tamo kada si potpisivala sve papire, valjda si potpisala i neki di si dobila sms poruku u kojoj je link - odakle ćeš skinuti mToken (ja sam to sa android marketa) i još neki 4x4 aktivacijski kod kojeg unosiš u mToken za aktivaciju (onako na pola a4 papira, boldanim slovima, ne možeš fulat)... i na taj način koristiš mobitel kao token i prijavljuješ se na pbz365 (za mobilno bankarstvo nemam blage kako funkcionira i tu ti ne mogu pomoći)
Da, imam ugovor za mPBZ (mobilno bankarstvo) i to sam skinula i aktivirala već s tim kodom. Imam i ugovor za net bankarstvo (PBZ365@NET) i aplikaciju za to sam skinula (nakon kaj sam na PBZ straici pročitala da ide preko mTokena to) i ukucala ovaj isti aktivacijski kod ko za mPBZ, al kad upišem PIN jednostavno mi baci error. :/ Probat ću još sutra, ne da mi se zajebavat sad, ak ne upali, ići ću do banke kad mi kartice dođu i pitat.

Btw, dobar pokušaj.