View Single Post
Staro 01.02.2012., 00:06   #174
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
A gle, nije mi niš on uvalio, ja sam došla i rekla da hoću studentski paket otvorit, a u njega ulazi i jedno i drugo bankarstvo, i ja sam to znala. I to sve skupa me košta 5kn mjesečno, tak da... Samo me muči to kaj mi niš nisu rekli niti pitali za to net bankarstvo, pa zato pitam tu.

edit: sad vidim da piše na PBZ stranici "usluge internetskog bankarstva PBZ365@NET i mobilnog bankarstva mPBZ uz mToken"... Sad bar znam. xD
ok, nisam odmah skužio da si uzela taj studentski paket... niti sam imao pojma da u njega ulazi i mobilni internet, za sve to skupa 5 kn mjesečno je sasvim ok cijena... koliko sam još upućen, u tom paketu dobila si i minus na tekućem od 1000 kn (maestro) i american express kreditnu karticu sa 2000 kn mjesečno (oko ove "uslugice" sam totalno pičkica, moram priznati, ne bih se usudio, poznavajući sebe... )

koji mobitel imaš? (a broj tog istog moba mi ostavi u inboxu ), tamo kada si potpisivala sve papire, valjda si potpisala i neki di si dobila sms poruku u kojoj je link - odakle ćeš skinuti mToken (ja sam to sa android marketa) i još neki 4x4 aktivacijski kod kojeg unosiš u mToken za aktivaciju (onako na pola a4 papira, boldanim slovima, ne možeš fulat)... i na taj način koristiš mobitel kao token i prijavljuješ se na pbz365 (za mobilno bankarstvo nemam blage kako funkcionira i tu ti ne mogu pomoći)