Citiraj:
Autor xtreme96
960T se moze potencijalno otkljucat u X6/X5, imam 955 koji je skoro identican po performansama i vrti sve nove igre na visokim detaljima bez problema.Treba ti bolje hladjenje i onda moze bez problema ulovit 4.0+ Ghz na toj ploci. Mogucnost nadogradnje slaba, mozes stavit Bulldozer koji je zivo sranje i neisplativ.
i3 2100 se nemoze clockat pa ti netreba hladjenje dodatno, na stocku je po performansama tu negdje sa Phenom II X4. Manje trosi i manje se grije od Phenoma. Puno bolja mogucnost nadogradnje, mozes staviti kasnije i5 2500(k), ili i7 2600k koji ce posramiti Bulldozera "sa pola snage".
|
Ne znam da li se vama to isto događalo ali meni se svaki put kad kupujem komponente s planom da ću računalo nadograditi kasnije ( promjenom procesora ), završio bi tako da bi prešao na potpuno novu platformu

jer bi mi uvijek nudila bolje performanse nego da samo promjenim procesor na već postojeću uz neznatan gubitak novaca prilikom prodaje postojeće

. Zato više ni ne obraćam pažnju za mogućnost nadogranje već gledam što za trenutačni budžet odgovara zadovoljavanju mojih trenutnih potreba

.