Mene je oblio hladan znoj kada sam slučajno naletjela na ovu temu i udubila se u čitanje iste. Prelazak na tu debilnu tehnologiju za mene predstavlja samo logističku noćnu moru, budući da su mi telefoni (imam dva telefona spojena na splitter pomoću onog "lopova" i svaki je teškom mukom postavljen na mjesto sa kojega ga ne mogu maknui samo tako) udaljeni od routera kao istok od zapada. A i router mi je na prilično nezahvalnom mjestu. I što sad, da sve demoliram i provlačim žice preko cijelog stana zato jer ovi pohlepni gangsteri u t-komi žele veći profit? To su, istina, samo moji problemi koji nikoga ne zanimaju, ali takva politika je svejedno običan nacizam jer cijela ta prisila ide na štetu malog korisnika. Nema struje ili je router neispravan = nema telefona, cijene i dalje ostaju šugave, nepotreban utrošak struje za one koji koriste samo telefon, prijetnje sa nekakvim kaznama od 500kn itd itd. Ali tako nam i treba kada smo ovce koje se ne znaju buniti, nego bleje na sve što im se servira.