View Single Post
Staro 30.01.2012., 14:36   #28
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Ako se ne moze krenuti od kocena, ja glasam za joomlu/WP... ja sam se konkretno s joomlom poceo zabavljati radi vlastite znatizelje... pa napravio jednu pa drugu pa trecu stranicu... uz 1500 pokusaja i pogresaka... sad u pravilu znam postaviti joomla sajt, osnovne zahvate na sql bazi napraviti, modificirati pomalo php i css kod da radi i prikazuje onako kako ja hocu... s jedne strane "ne's ti znanja", al s druge, ovak s prtljanjem pomalo naucim nesto tog css-a i html-a i php-a i sql queryja... ja zadovoljan

al treba bit uporan, ne htjet da site izgleda pro a potrosit na njega 2 i pol sata...

@raul normalno da ti je rezultat na prvoj stranici googla ako netko u trazilicu napise "apartmani raul pula"... ono sto tebi treba da bi pospjesio iznajmljivanje je da se pojavis na prvoj stranici kad netko napise "apartmani jadran", "apartmani istra" ili "apartmani pula"... + jos to sve na engleskom i talijanskom kako si spomenuo... necu ni spominjat ostale kljucne rijeci... a to se zove SEO... naravno, ako imas stalnu klijentelu kojoj samo treba vizitka na internetu, mea culpa...
perich je offline   Reply With Quote