View Single Post
Staro 30.01.2012., 14:31   #308
neznamto
Registered User

neznamto's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Zvone2772 Pregled postova
Pa i Android je baziran na Linuxu, ali to je sad totalno nebitno. eReaderi, pogotovo ovi jeftiniji su zatvoreni sa softverske strane i to što piše da je na Linuxu ti u biti ništa ne znači kad ne možeš kemijat po softveru.

Prednost tableta je da možeš isprobavati razne programe za čitanje (knjiga i PDF-ova) koji imaju 10x više mogućnosti za podešavanje tvojim željama od eReadera.

Da ne duljim, ako ti treba uređaj za čitanje ePub i sličnih formata koji su prvenstveno za knjige, kupi si eReader.
Sve ostalo, tablet.
Hvala opet mi nije najjasnije iz tvog odgovora.
Meni ne treba za knjige nego za PDF-ove. Predpostavljem da je ovaj format ePub za knjige (nikad se nisam susretao sa takvim formatom).
Zanima me kad skinem neki PDF s interneta, ili neki Word dokument pretvorim u PDF (ili bilo koji drugi format pretvorim u PDF), hoću li moći normalno čitati taj PDF u tom eReader-u u tom njegovom programu za čitanje PDF-ova (ne mislim nikakav drugi program instalirati jer kako si i sam rekao da to nije moguće).
I još dva pitanja, kako prebaciti PDF dokument sa desktop računala na eReader, i da li je moguće sa eReader-om preko WiFi na internet?
neznamto je offline   Reply With Quote