I ja sam uzeo Z575am u Tehnomarketu, nestaju iz svih trgovina. Ovaj put mi je priprema za kupnju dugo trajala i sve sam pregledao i isprobao prije odluke. Ne dajem lovu za tipkovnicu i poklopac koji se savijaju, i tu me Lenovo iznenadio sa čvrstočom kućišta i ovom ogromnom plohom od brušenog aluminija (puno bolje nego kod Asusa),tipkovnica ne upada u matičnu ploču kao kod Della (zaludu mu i 3 god. garancije uz tako nešto, čini mi se da je ta garancija i prodana kroz cijenu, na uštrb kvalitete).
Uzeo sam lap i račun, i otišao do Linksa po dodatnu garanciju za 159 kuna, tako da me sa 2 g. garancije došao 3850 kn.
Nema USB 3.0 i smeta mi sjajni ekran, ali ionako će mi radit spojen sa HDMI na DVI od Dell monitora, a vani ga neću ni nosit jer mi je za desktop zamjenu.
Za A6-3400 mogu reć da radi svakako bolje od i3, a sa clockom sa K10statom je blizu i5. Pri tome se ne zagrijava ništa dodatno jer je clockabilan uz undervolt. Ventilacija se gotovo ne čuje i rijetko podiže okretaje.
Četiri jezgre su ipak četiri, pa makar AMD, rekle bi žene, dvaput je dvaput, a ovo je 2x2=4, i to clockabilno.
Ima i sve drajvere za XP 32 i 64 bit, samo je za sada problematičan driver od grafike za XP jer prepoznaje dvije grafike ali ne ime od radeona 6650, ali to će valjda riješit. U WIN 7 nema nikakvih softverskih problema.