View Single Post
Staro 30.01.2012., 12:24   #1412
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor lean&mean Pregled postova
Ej pazi sta mozete napravit ako baterija brzo ode, na svakom rom-u koji ima OC.

Skinite si CPU Master Pro.
To je meni najkvalitetniji program za OC.

I onda stavite frekvencije na 122-480mhz, scaling na ondemand.

E i to je to, meni moj rom radi savrseno tako, brz je po menijima ne vidim nikakvo stekanje.
Onda kad upalim operu ak vidim da je slabiji da steka, dignem ga na recimo 710 i onda leti. Poslije opet spustim i tako cuvate bateriju.

E a zasto mi je CPU Master Pro najjaci je sto imas mogucnost postavljanja modova, recimo kad se ugasi ekran iams jedan mod. I znaci podesis kad se ugasi ekran, neka frekvencije budu 122-122mhz ne treba mu vise. I znaci cim se ekran ugasi CPU master to registrira i rusi frekvenciju bez da ti ista moras razmisljat.
Kuzis i tako preko noci stedis.

Onda kad si u pozivu stavis druge frekvencije, kad si na wifi trece...
Na taj nacin kad inteligentno koristite procesor moze baterija jako dugo trajat. A ne stavit rom na 800-800mhz i ostavit ga tako preko noci
Jer i stock rom ne radi na 600mhz, on radi na 245-600 i tih 600 koristi samo kad mu treba...

I smanjit brightnest ekrana, stavit 2g mrezu kad ju ne koristite itd itd i moze baterija jako lijepo trajat..
ne znam dal si primjetio, ali na tvom zadnjem gb modu (baziranom na stocku) cim ocas preko defaultnih 600mhz se pojavljuje stutering na cameri.
Fleks je offline   Reply With Quote