Citiraj:
Autor skyman
Ti se šališ ili šta? dobro jel ovdje itko zna kako aluminij rezonira, imao sam svakakvih alu kućišta, i nikad više moja konfa ne ide u aluminijsko kućište..nema šanse, samo čelik i da je što teže kućište...a šta ga ti planiraš nosat malo po lan partyima ili? pa ti treba lagano kućište...
Ne bih ubilo da su ubacili prozor...i smeta mi što se onaj gore hdd cage ne može u potpunosti maknut...tako da onaj predni usis ostaje malo zagušen...
|
Da pogodim, imao si Thermaldrek kućište?

Rezonancije nemaju veze sa materijalom, imaju veze sa kvalitetom izrade. Hammer je sve rekao, uzmi nešto kvalitetno tipa LianLi pa onda javi da li imaš rezonancije. A i sve da rezonira, sve se lako rješava spužvom i/li bitumenskom trakom.
Inače, što se tiče težine, nije mi bila ideja tegliti kućište na LAN party, prestar sam za to. Slučajno imam starog Cosmosa i kada ga se nakrca, muka ga je micati kada trebam nešto šarafiti po njemu i čistiti.
A ovo je uz 800D jedino kućište koje bi me moglo natjerati da ga promjenim... Hmmm, mislim da ću pričekati verziju sa prozorom.