View Single Post
Staro 30.01.2012., 00:42   #112
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
hehe,gimnaziju si prije toga pohadjao ili ?
proslogodisnja generacija ispricala da je engleski bio laksi na visoj nego na osnovnoj,budem i ja na visoj engleski i hrvatski,a matematika ako se prodje osnovna super
eseje gledam proslogodisnje engleske na temu Olimpijskih igara,pa to uopce nema puno recenica niti neki ekstra vokabular koristen,mislim koliko nas ova plasi da to nije uopce toliko komplicirano
btw fejlovi na eseju "I am happy because my dad are likes watched Olympic games "

eto nadam se da ti se mogu javiti u pm ako budem imao jos pitati u vezi mature da ne tipkamo preko teme
obrtnička, zanimanje elektrotehničar

pa uglavnom i ja sam stekao dojam da je engleski bio lakši na A nego na B, i to zbog VREMENA, recimo ovi iz razreda koji su pisali B, imali su 60 minuta za cijeli test I pismo koje moraju napisat (na B razini je ili odgovor na pismo, razglednicu i slično, a na A razini je baš esej), dok sam ja na A razini imo 70 minuta za ovaj dio teksta gdje zaokružuješ, nadopunjuješ odgovore itd. + 75 minuta za esej od 200-300 riječi, uvrh glave

Ako planiraš bilo što od tehničkog za faksa, matematika A će ti vjerojatno trebat, bar mi se tako čini, ako ne ko ga 'ebe

a i nije tak teško, ja nisam za matku ni pogledo i riješio za tricu (kraljevska ocjena )

a po primjerima B razinu bi mogao riješiti za 5 bez malo težeg razmišljanja

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote