View Single Post
Staro 03.04.2005., 14:58   #2
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Družba Adria - projekt koji uključuje 90-tak tankera godišnje koji bi uplovljavali u Omišalj i tovarili naftu.

Najveći problem su balastne vode i moguča kalvarija koja bi se mogla dogoditi. To bi potuklo kopriličnu količinu flore i faune u Hrvatskom moru. Tužno! A sve to zbog par miliončeka baksa koje bi zaradili na tome. Svakako ne dovoljno za taj scenarij.

Ukoliko Hrvatska izađe iz cijelog projekta, političke posljedice bi bile vrlo loše za nju. Bolja bi solucija bila da to napravi druga strana. Tako vi zadržali ono malo kredibiliteta što nam je ostalo. Mislim, ne možeš obečati pa onda odustati. To se u svjetskom bussinesu ne radi.

Ako Hrvatska i odustane, mora se nači drugi partner. Moraju to napraviti jer je previše love u pitanju. I tražiti će ga najbliže željenoj lokaciji. I tko ostaje kao izbor? Slovenci i Talijani!

Hoće li Slovenci biti zabrinuti za svoja 2 kubika mora ili Talijani koji su ga odavno zasrali? Hoće li njima predstavljati problem balastne vode? Hoće li to kvalitetno nadgledati.

Boli ih đon. A kome će balastne vode i moguča kalvarija naštetiti?

Zagrizli smo govno a sada je red da ga i progutamo. Ispljunut ga više ne možemo jer nije uputno a i svrha je upitna.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote